יום שבת, 22 בנובמבר 2014

מסעדת Anahi בפאריס.


היזם סדריק נודו זומם להפוך את רובע לה-מארה לקונגלומרט של עסקי הסעדה, שמגישים מזון תוצרת צרפת בלבד. הוא כבר רכש שלושים ושישה ברים ומסעדות באיזור והוא משפץ אותם בהדרגה, כחלק מפרוייקט שאפתני שנקרא La Jeune Rue.

הסנונית המשופצת הראשונה של המיזם היא המסעדה הארגנטינאית Anahi. בית האוכל הצנוע נוהל במשך עשרים שנה על ידי צמד אחיות ארגנטינאיות והגיש ללקוחותיו הנאמנים שלל מנות אמפנדאס ואסאדו. נודו רצה לשמר את הפאטינה הנהדרת של החלל ולשם כך שכר את שירותיה של המעצבת מוד בארי, שעבדה בעבר עם פיליפ סטארק והושפעה מסגנונו. 

בארי החליטה לא לשנות כמעט כלום בדקורציה הקיימת. היא מילאה את החורים והסדקים שבאריחי הקירות במילוי של ניירות זהב וצבעה בצבע דומה את מסעדי הכיסאות. היא הציבה חמישה פמוטי זהב ארוכים לאורך הויטרינה. בחדר האוכל הפרטי היא העצימה  את מוטיב הזהב עם אריחי נחושת, פסלי חאמון נוצצים ושפע של מנורות תקרה. והעיצוב החדש-ישן שהיא העניקה לAnahi הוא מבריק. פשוט מבריק.

הצילומים נלקחו מהאתר YATZER.
























 







אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה